LID VAN FORD TEAM VLAANDEREN, WAT HOUDT DAT IN?

Onze club is in 1999 ontstaan uit een groep vrienden, makkers, kortom mensen met dezelfde interesse ... FORD. Om alles toch in een bepaalde structuur te houden, werd er besloten om in clubverband naar buiten te komen. 

 

Elk lid van onze club betaalt jaarlijks een bijdrage, het lidgeld. Dit lidmaatschap kan je zelf op ieder moment stoppen, gewoon door het volgend jaar geen lidgeld meer te betalen.

 

Als lid van onze club krijg je jaarlijks een leuke gepersonaliseerde lidkaart, heb je toegang tot de afgeschermde ledenpagina's op de website en wordt je op de hoogte gehouden van de diverse evenement die we bezoeken. Je wordt uitgenodigd op de club-bbq en krijgt een plaatsje op de clubfoto.

ZELF LID WORDEN?

Heb je zelf zin om lid te worden van Ford Team Vlaanderen?

 

Dan hebben we goed nieuws voor je, want iedereen die in het bezit is van een Ford, kan lid worden van onze club.

 

Hoe doe je dat?

 

Heel simpel, vul gewoon online het aanmeldingsformulier in en verstuur. Wij krijgen dan een melding binnen dat jij lid wil worden en nemen nadien zelf contact met je op. Na betaling van het lidgeld op onze clubrekening, ben je volwaardig lid.

 

Heb je zelf geen Ford en sta je toch te popelen om deel uit te maken van onze super gezellige groep, ook dat kan. Je wordt dan steunend lid. Je betaalt ook een bijdrage om de interne werking van de club te ondersteunen, en kan net zoals alle andere leden deelnemen aan de diverse activiteiten. Je krijgt eveneens een vermelding op de ledenpagina, maar dan zonder foto van je Ford (ah ja, want die heb je dan niet).